Ingrid van der Heijden

Sinds 2016 woon ik in Elst nadat ik ruim 50 jaar in de Liemers heb gewoond. Dit omdat mijn man voor zijn werk te vaak in de file stond en zijn reistijden te lang werden. Omdat ik vind dat er te vaak veel gemopperd wordt over de politiek maar er weinig gedaan wordt om het te veranderen, ben ik mij gaan oriënteren op zaken die er spelen in Overbetuwe waar ik iets mee kan doen.
Mijn voorkeur ging uit naar een Lokale partij, dichtbij de inwoners.

Bij GBO heb ik dit gevonden. Met veel plezier zet ik mij in voor een goede, betaalbare en oplossingsgerichte gezondheidszorg voor jong en oud. Woningen voor elke doelgroep, goede sport- en onderwijsmogelijkheden, betrokkenheid bij alle plannen in de kernen en natuurlijk het uitwerken hiervan. Ik vraag de mensen om mij heen wat zij verwachten en luister naar de ideeën die dan naar voren komen. Luisteren naar elkaar en met elkaar de oplossing zoeken voor een fijne en prettige leefomgeving waar wij de komende jaren samen van kunnen genieten. Via GBO hoop ik op mijn manier een steentje te kunnen bijdragen aan een toekomstbestendige gemeente waar wij met zijn allen graag willen wonen en werken.